dilluns, 19 de juny del 2017

Recuperacions de ciències al setembre.

3r d'ESO


Matemàtiques


S'han de fer dos dossier a l'estiu de manera intercalada i s'han de presentar al setembre. S'ha de completar mínim entre 50%- 60% de cada uns dels dossier i presentar a la convocatoria de setembre. 

1r dossier: Matemàtiques comuns.

2n dossier: Preparació de competències bàsiques.

Al setembre es farà un examen del contigut dels dossiers.


Química: 


Els alumnes que els hi ha quedat els tres trimestres han de portar en full en blanc tota la teoria resumida dels temes 1,2,3,4,5,6,7,8 i portar aquesta fitxa de factors de conversió feta ja que farà un examen d'aquesta.


Els alumnes que els hi ha quedat 2 trimestres han de portar resumit en full en blanc  un dels temes (el que sigui més llarg) per cada trimestre. I
 portar aquesta fitxa de factors de conversió feta ja que farà un examen d'aquesta.

Els alumnes que els hi ha quedat 1 trimestre han de portar resumit en full en blanc  una de les unitats (la que sigui més llarga) del trimestre. I portar aquesta fitxa de factors de conversió feta ja que farà un examen d'aquesta.


Biologia

Els alumnes que els hi ha quedat 1 trimestre han de portar resumit en full en blanc  un dels temes (el que sigui més llarg) del trimestre i fer l'examen de l'unitat 6 al setembre


Els alumnes que els hi ha quedat 2 trimestres han de portar resumit en full en blanc  una unitat per trimestre(el que sigui més llarg) i fer l'examen de l'unitat 6 al setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.