dilluns, 16 de març del 2020

Examen de química divendres 20 a les 12.00h ONLINE

Bon dia alumnes,

Recomen el divendres dia 20 fer l'examen de química. Els alumnes podran tenir els apunts de classe, el llibre de text i la calculadora per fer els càlculs. En aquesta hora es publicarà un enllaç en aquest mateix blog per poder-lo fer online. En el cas de no tenir ordinador també el podeu fer amb mòbil.

Us demanarà el correo electrònic de l'alumne i el seu nom. Haureu d'escollir l'opció 1. A partir d'aquí començarà l'examen. Són preguntes amb respostes multiples on  solament hi ha una única solució. Hauran de fer càlculs i pensar en la resposta, no serveix tenir llibres o apunts si previament no has estudiat.

Teniu 1 hora per fer-lo, es a dir quan siguin les 13.00h s'haurà acabat l'examen, aneu al final de l'examen i doneu a enviar. T'ha d'indicar que s'ha enviat. Els exÀmens que es passin en temps d'entrega es penalitzaran en nota.



(Recomenable fer-ho amb ordinador i treieu el protector de pantalla. En el cas del mòbil, menys recomenable, també treieu el protector de pantalla.)
Recordeu que entra lo mateix que en el previ: problemes de %massa, %volum,  Concentració, la taula periòdica, configuració electrònica dels elements, factors de conversió.


Qualsevol problema em podeu contactar a profedamia@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.